Рецепт котлет з фаршу без яєць і борошна

Все ще робите котлети з усіх продуктів, які рекомендують використовувати в цій справі: хліба, яєць, картоплі, молока? Ми пропонуємо вам відкинути зайве і приготувати котлети з чистого м’яса!

Звичайно, подібна пропозиція може налякати: «А раптом розваляться прямо на сковороді?», «А як же смак? Бабуся мене вчила класти в котлети хліб»,«Без яєць, молока і хліба, говорите?» Але варто приготувати нестандартні котлети раз – і інші рецепти здадуться непотрібними.

Швидше запам’ятовуйте! Ми розповідаємо, як зробити котлети соковитими, пишними і ніжними без зайвої метушні та інгредієнтів! Рецепт-знахідка для всіх, хто на дієті і стежить за власним здоров’ям.

Соковиті котлети з фаршу

СКЛАДОВІ:

  • 0,5 кг м’яса (для фаршу).
  • 2 цибулини.
  • 1 зубчик часнику.
  • 50-100 мл холодної води.
  • сіль, перець за смаком.
  • панірувальні сухарі.
  • олія для смаження.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. М’ясо пропустити через м’ясорубку разом з часником, цибулю подрібнити в блендері з додаванням 1 ст. л. холодної води. Можна пропустити і через м’ясорубку, але тоді вона втратить всі соки, а котлети вийдуть менш соковитими.
  2. Змішати інгредієнти в глибокому посуді, додати залишки холодної води і ретельно перемішати фарш.
  3. Щоб дієтичні котлети вийшли пишними і соковитими, фарш необхідно відбити (достатньо 2-3 хвилин). Для цього взяти фарш в руки і з невеликим зусиллям кинути назад в миску. Кожен раз старайтеся захоплювати нову порцію м’яса, щоб абсолютно весь фарш збагатився киснем, а майбутні котлети стали ще смачнішими.
  4. З фаршу сформувати невеликі котлетки, ще раз відбити кожну кидками з руки в руку і обваляти в панірувальних сухарях.
  5. Викласти майбутні котлетки на добре розігріту сковороду і обсмажувати на олії з обох боків до зарум’янювання. Надзвичайно смачні котлети без яєць, молока і хліба готові. Подавати страву з будь-яким гарніром, із зажаркою з моркви і цибулі або з томатним соусом!

Якщо є бажання, можна запекти ніжні котлети в духовці (при 200 градусах протягом 20-30 хвилин). Навіть в духовці вони не втрачають соковитості і залишаються такими ж рум’яними! Словом, дієта з такими котлетками – одне задоволення: дешево, сердито, корисно, ще й готуються вони швидше, ніж читається рецепт.

Цей класний рецепт котлет зобов’язаний бути в кулінарній книзі кожної господині, так що не скупіться і швидше поділися ним з подругами на Facebook.

Якщо Вам сподобалась стаття? Будь ласка, поділіться зі своїми друзями:


Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.