Як правильно зварити манну кашу

Манна каша – найперша каша багатьох з нас, і тому її багато хто вважає дитячою. Але ж манну кашу полюбляють не тільки діти, а й дорослі. Давайте приготуємо правильну, ніжну і смачну манну кашу без грудочок.

Щоб у Вашій родині і малі, і дорослі їли манну кашу із задоволенням, потрібно її урізноманітнити, зробити її смак і вигляд унікальним.

Можна додати смачні ягоди: вишню, полуницю, малину. А взимку готувати манну кашу без грудочок із додаванням заморожених ягід. Можете викласти ще заморожені ягоди в тарілку і коли Ви будете заливати їх гарячою кашею, поступово остигаючи, вона розморозить ягоди. Швидко і смачно.

Ми розповімо, як варити манну кашу без грудочок, хоча багатьом подобаються саме грудочки в каші. Рецепт приготування манної каші без грудочок простий, а каша виходить ніжною і дуже смачною.

Манна каша

Складові:

  • Молоко – 1 склянка (250 мл)
  • Манна крупа – 3 чайних ложки (з гіркою)
  • Цукор – 1 чайна ложка
  • Сіль – 1/4 чайних ложки
  • Масло вершкове – 10 грам

Приготування:

  1. Каструлю обполіскуємо холодною водою і ставимо на плиту, заливаємо молоко, доводимо його до кипіння (можна на великому вогні, якщо ви поруч).
  2. У склянці змішуємо манну крупу, цукор і сіль.
  3. Молоко починає закипати, зменшуємо вогонь.
  4. Тонкою цівкою засипаємо в молоко манку з цукром і сіллю, при цьому розмішуємо віночком круговими рухами.
  5. Варимо 5 хвилин після закипання, постійно помішуючи кашу віночком.
  6. У готову манну кашу додаємо вершкове масло, розмішуємо і викладаємо кашу в тарілку. Додаємо свіжі фрукти.

Смачного!

Like this post? Please share to your friends:
Тільки у нас нове пізнавай
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.