Кулінарія

Готуємо рибу. Прості рецепти на кожен день

Готуємо рибу. Прості рецепти на кожен день (Частина 2)

  1. Риба по-одеськи
  2. Риба по-німецьки
  3. Судак з овочами
  4. Риба по-французьки

1. Риба по-одеськи

Приготування

1. У казанок налити трохи олії і викласти шарами:

  • цибулю (півкільцями),
  • морква (натерти на крупній тертці),
  • рибу (філе тріски, сайди, минтая, хека. ) порційними шматочками,
  • червоний болгарський перець (нарізати соломкою, можна заморожений).

2. Додати трохи майонезу, сіль, перець, хмелі-сунелі або приправу для риби.

3. Тушкувати під кришкою до готовності.

2. Риба по-німецьки

Приготування

1. У казанок налити трохи олії і викласти шарами:

  • цибулю (півкільцями),
  • рибу (філе тріски, сайди, минтая, хека. ) порційними шматочками,
  • свіжі огірки (нарізати соломкою).

2. Додати сметану, сіль, перець, хмелі-сунелі або приправу для риби.

3. Тушкувати під кришкою до готовності.

3. Судак з овочами

1. У казанок налити трохи олії і викласти шарами:

  • цибулю (півкільцями),
  • червоний болгарський перець (нарізати соломкою, можна заморожений),
  • філе судака порційними шматочками,
  • помідори (нарізати великими шматочками),
  • нарізаний кріп (петрушку, зелений лук. ).

2. Додати сіль, перець, хмелі-сунелі або приправу для риби.

3. Тушкувати під кришкою до готовності.

4. Риба по-французьки

Приготування

  1. Рибу (філе тріски, сайди, минтая, хека. ) і зелений лук нарізати маленькими шматочками.
  2. Приготувати тісто на кефірі, як для оладок.
  3. З’єднати тісто з рибою і зеленою цибулею.
  4. Обсмажити оладки на рослинному маслі.

Приємного апетиту!

Дякуємо за підписку, репости і лайки

Спробуйте приготувати:

Всі рецепти: