Готуємо рибу. Прості рецепти на кожен день
♡
♡
Готуємо рибу. Прості рецепти на кожен день (Частина 2)
- Риба по-одеськи
- Риба по-німецьки
- Судак з овочами
- Риба по-французьки
1. Риба по-одеськи
Приготування
1. У казанок налити трохи олії і викласти шарами:
- цибулю (півкільцями),
- морква (натерти на крупній тертці),
- рибу (філе тріски, сайди, минтая, хека. ) порційними шматочками,
- червоний болгарський перець (нарізати соломкою, можна заморожений).
2. Додати трохи майонезу, сіль, перець, хмелі-сунелі або приправу для риби.
3. Тушкувати під кришкою до готовності.
2. Риба по-німецьки
Приготування
1. У казанок налити трохи олії і викласти шарами:
- цибулю (півкільцями),
- рибу (філе тріски, сайди, минтая, хека. ) порційними шматочками,
- свіжі огірки (нарізати соломкою).
2. Додати сметану, сіль, перець, хмелі-сунелі або приправу для риби.
3. Тушкувати під кришкою до готовності.
3. Судак з овочами
1. У казанок налити трохи олії і викласти шарами:
- цибулю (півкільцями),
- червоний болгарський перець (нарізати соломкою, можна заморожений),
- філе судака порційними шматочками,
- помідори (нарізати великими шматочками),
- нарізаний кріп (петрушку, зелений лук. ).
2. Додати сіль, перець, хмелі-сунелі або приправу для риби.
3. Тушкувати під кришкою до готовності.
4. Риба по-французьки
Приготування
- Рибу (філе тріски, сайди, минтая, хека. ) і зелений лук нарізати маленькими шматочками.
- Приготувати тісто на кефірі, як для оладок.
- З’єднати тісто з рибою і зеленою цибулею.
- Обсмажити оладки на рослинному маслі.
Приємного апетиту!
Дякуємо за підписку, репости і лайки
Спробуйте приготувати:
♡
♡
Всі рецепти:
♡
♡