Крафтове морозиво: що це таке, яке буває

Морозиво люблять всі. В останні роки кількість різних видів цього десерту зросло багаторазово. Зустрічається навіть солоне і смажене морозиво. Зазвичай слово “крафтовий” асоціюють з пивом, але раз спробувавши авторське морозиво, його ніколи не забудете. Крафтове морозиво готується за особливими рецептами і відрізняється вишуканим смаком.
У чому відмінність крафтового морозива

Спекотний літній сезон сприяє тому, що жителі великих міст спрямовуються в морожені крамниці і магазини за рятівним холодним десертом. Однак морозиво, напхане хімією і консервантами, стрімко втрачає свою популярність. В останні роки люди все більше цікавляться продуктами з натуральних інгредієнтів. Крафтове морозиво може запропонувати не тільки вишуканий смак, але і користь для вашого організму.
Звичайне морозиво з мас-маркетів має свою технологію виробництва. Тому існують усталені і зарекомендовані своїми смаками, що користуються популярністю. Консерванти і барвники – головна біда подібних продуктів. Звичайно, вони зберігаються куди довше, ніж морозиво з натуральних інгредієнтів, але до складу входять емульгатори і стабілізатори.

Крафтове морозиво може похвалитися натуральністю складу. Цей десерт, виконаний на замовлення, зможе стати відмінним подарунком і дорослим, і дітям. Виділяють наступні переваги авторських десертів:
- У них міститься мінімум повітря, оскільки промислове морозиво виробляється таким чином, щоб продати Вам це саме «повітря»;
- Велика кількість незвичайних смаків, наприклад, морозиво з базиліком, авокадо або навіть грибами;
- Естетична упаковка дозволить без сорому піднести десерт в якості подарунка;
- Невелика порції дозволяють насолодитися смаком в повній мірі і не переїсти.
Чому люди обирають крафтове морозиво
Авторські рецепти крафтового морозива прийшли до нас з Європи. Саме там морозивники вперше стали пропонувати натуральний десерт з незвичайними смаками. Щорічно з’являються нові варіації смаків, наприклад, морозиво з томатами або блакитний сир. Але найдивовижніше – це чорне крафтове морозиво, яке захопило тренди в тому році і не планує втрачати позиції. Родом ці незвичайні ласощі з Японії.

Воно має вельми незвичайний смак: суміш кока-коли і шоколаду. Оформлено чорне морозиво незвично: чорний ріжок і шоколад. Незважаючи на дивний вигляд, авторське чорне морозиво безпечне для здоров’я. Такий колір воно має завдяки додаванню активованого вугілля, який зовсім не шкодить травленню. Але все одно, такий цікавий авторський десерт багатьох відштовхує.
Активованому вугіллю приписують властивість вимивати з організму людини корисні речовини. Однак, при помірному вживанні чорного морозива нічого не трапиться. Крафтове морозиво можна приготувати і в домашніх умовах. Для приготування десерту знадобляться: вершки, молоко, цукор, яйця і ванільний цукор.
Всі інгредієнти повинні бути свіжими і якісними. Тільки в цьому випадку у Вас вийде створити морозиво, гідне кращих італійських «Джелато». Якщо ж Вам не хочеться витрачати час і сили на приготування, замовте крафтове морозиво і безліч інших рецептів в інтернет-кав’ярні https://spellchocolate.com/.